Flow Design
Voor een interieur om van te houden!

Verkoopstyling

Bij de verkoop van je woning is het van belang dat deze zo goed mogelijk gepresenteerd wordt aan potentiële kopers. In Engeland en de Verenigde Staten is het al jaren gebruikelijk dat men de woning eerst verkoop klaar laat maken voordat men daadwerkelijk de markt op gaat. Dit om ervoor te zorgen dat er een zo groot mogelijke doelgroep bereikt wordt, maar uiteraard ook om een zo hoog mogelijke opbrengst te realiseren.

Ook in Nederland zie je de laatste jaren dat dit steeds vaker gebeurt. Met name bij woningen die lang in de verkoop staan wordt een Verkoopstylist ingeschakeld, maar waarom zou je hier niet gelijk mee beginnen? Je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken! Uit de praktijk blijkt dat het besteden van een klein bedrag aan verkoopstyling meer effect heeft op de verkoop, dan het verlagen van de vraagprijs met duizenden euro's.  


Werkwijze

Als Verkoopstylist geef ik advies bij het verkoop klaar maken van de woning. Dit kan middels een persoonlijk gesprek waarna ik een plan van aanpak maak waarmee je zelf aan de slag kunt.

Heb je wat minder te besteden of woon je wat verder weg dan is een online scan misschien een optie? Aan de hand van foto's en de plattegronden geef ik tips om de woning zo goed mogelijk te presenteren.

Een andere optie is om een 3D impressie te laten maken om te laten zien wat de mogelijkheden zijn van de woning. Denk hierbij aan een aanbouw, nieuwe keuken of bijvoorbeeld een dakkapel. 

Hier vind je de verschillende pakketten voor verkoopstyling. 

 

Projecten | Verkoopstyling