Flow Design
Voor een interieur om van te houden!
Update | Home Sweet Home

Eind vorig jaar maakte ik samen met mijn vriend een mooie rondreis door Java, Bali en Gili. Alle honderden vakantiekiekjes stonden maar op mijn computer en wilde een aantal hiervan een plekje geven in onze woonkamer. Na een tijdje dubben de gelhaard weggedaan en twee zwarte vtwonen pronkrekken hiervoor in de plaats gezet en gevuld met persoonlijke pronkstukkken en dit is het resultaat.

Naast foto's van onze trip heb ik het hoekje aangekleed met inspirerende quotes, plantjes, tijdschriften en souveniers van onze reis. Ook heb ik zelf een verjaardagskalender gemaakt met het klembord VÄLBEKANT van Ikea.

Wil je deze verjaardagskalender ook maken? Download dan de gratis printable.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld
Facebook FLow Design
Instagram byflowdesign
Contactgegevens

Flow Design

Bionda Schaeffer - Vastgoedstylist

Sterrenlaan 39
2743LW Waddinxveen
Mobiele telefoon: 06-45760775
E-mailadres: info@flow-design.nl
Bel mij gerust! Mailen mag natuurlijk ook....