Flow Design
Voor een interieur om van te houden!

Het heeft even geduurd, maar hier zijn dan eindelijk de foto's van onze achtertuin!

Na heel wat uurtjes zwoegen in de bagger en verven in de kou mag het resultaat er zeker zijn.

Afgelopen jaar al heel wat uurtjes hier genoten, kijk nu alweer uit naar de eerste zonnestralen van de lente!Flow Design is een tijdje uit de running geweest, maar nu gelukkig weer aan de slag met leuke klussen.

Zo heb ik laatst een interieurontwerp gemaakt voor een appartement in Waddinxveen waarbij het gehele appartement werd aangepakt. Tot slot heb ik de puntjes op de i gezet door het gehele appartement te stylen.

Tijdens het stylen heb ik deze foto gemaakt waarbij ik lekker aan het puzzelen was. Deze IXXI heeft een mooi plekje gekregen boven de eettafel en is een echte eyecatcher in de ruimte. Binnenkort hier op de website foto's van het eindresultaat!

 

 

Reacties

 

Onze slaapkamer heeft een make over gekregen en deze frisse look wil ik graag met jullie delen!

De lange wand heb ik voorzien van het behang Fado Groen van de Kwantum.

De nachtkastjes zijn van Malm Ikea, de bedlampjes van HomeSweetHome en we hebben veel extra opbergruimte gekregen met de PAX-kast. 

 

Sinds kort is het ook mooi binnen komen bij ons thuis en is de stijl van de entree / hal in lijn met de rest van ons huis.

De kapstok van WOOOD en de sidetable heb ik in de kleur Authentic Grey van Flexa geschilderd en de wand erachter voorzien van een een groen behangetje (Kira).

Daarnaast heet Ten Brinke interieurs een tussendeur geplaatst richting de keuken en onze trap voorzien van een trapkast, waardoor we veel meer opbergruimte hebben. 

Is gelijk een heel ander gezicht als je binnen komt!

 

 

Het is een tijdje stil geweest hier, maar ik heb absoluut niet stil gezeten.

Hier en daar ben ik wat klusjes aan het doen in huis en mijn werkplek voorzien van een nieuw likje verf was daar één van.

Alles is nu weer lekker fris en de kleur Geordend van Histor past erg mooi bij mijn zwarte bureau. Hieronder wat foto's van hoe het er nu uit ziet. Ik ben ook druk bezig in de slaapkamer, dus binnenkort weer een berichtje hier ;). 

Het is al weer even geleden dat onze nieuwe eettafel werd gebracht. Me opa was hier laatst op visite en als oud meubelmaker was hij laaiend enthousiast over onze nieuwe eettafel, want zo maakte ze meubels tegenwoordig niet meer werd mij verteld.... Een halfuur lang hebben we bij de tafel gestaan en kreeg ik uitleg over de manier waarop de planken waren gelijmd en gezaagd. Al met al kwam het erop neer dat we een goede koop hadden gedaan!

Na lang zoeken vonden we laatst ook eindelijk mooie eetstoelen voor erbij die ook nog eens lekker zaten. Deze werden vandaag gebracht. Gelijk de oude eetstoelen met veel plezier in de grofvuilbak gegooid!

Zo komt langzaam ons huisje steeds wat verder af en kunnen we vanaf nu heerlijk tafelen met vrienden en familie!

Ik was op zoek naar een cadeau voor vriendlief en ook dit keer weer vond ik het moeilijk om wat te vinden totdat ik op de pagina kwam van circuitvanhout. Zij zagen uit hout de vorm van een circuit. Aangezien mijn vriend erg van racen houdt vond ik dit een erg leuk en persooniljk cadeau en het is nog is stylisch verantwoord ook ;).

De zomer is nu niet echt wat je noemt geweldig, maar toen het een paar weken terug zo warm was ging ik opzoek naar een plafondventilator voor in de slaapkamer. Dat viel niet mee want bepaald mooi zijn die dingen niet....

Na een tijdje zoeken kwam ik dit exemplaar tegen bij de Gamma van Jan des Bouvrie en deze hangt nu een paar weken. Hij is niet alleen redelijk modern, hij heeft ook een dimfunctie, afstandsbediening en is super stil, dus echt een aanrader!
Eind vorig jaar maakte ik samen met mijn vriend een mooie rondreis door Java, Bali en Gili. Alle honderden vakantiekiekjes stonden maar op mijn computer en wilde een aantal hiervan een plekje geven in onze woonkamer. Na een tijdje dubben de gelhaard weggedaan en twee zwarte vtwonen pronkrekken hiervoor in de plaats gezet en gevuld met persoonlijke pronkstukkken en dit is het resultaat.

Naast foto's van onze trip heb ik het hoekje aangekleed met inspirerende quotes, plantjes, tijdschriften en souveniers van onze reis. Ook heb ik zelf een verjaardagskalender gemaakt met het klembord VÄLBEKANT van Ikea.

Wil je deze verjaardagskalender ook maken? Download dan de gratis printable.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Zo de kerstboom en alle kerstversiering kan weer de deur uit, maar wat is het dan opeens leeg in huis. Tijd voor groen in huis!

Kijk op mijn pinterest bord 'groen in huis' voor inspiratie.

https://www.pinterest.com/design5570/groen-in-huis/